This home in Agnes Water is separated into sections with a 5degrees angle change to maximize the solar efficiency and invite the natural landscape in. The home wraps around a beautifully landscaped inner garden with a waterfall that all gives all of the surrounding rooms a subdued feel. The Eastern side of the home houses the open plan kitchen, living area, guest bedroom and laundry with the front entry capturing you on your arrival. The western wing has the main and second bedroom with a rumpus room for the children to play. 

The living room is highlighted by a raised ceiling which extends out to a large outdoor living area and then further to a raised deck. 

This home is spacious, well appointed and luxurious with many simple features. Colours support finished, finishes are styled to highlight spaces, rooms flow comfortably from one to another, allowing privacy but creating an easy open feel. Decorative items with striking colours suit the magnificence of the location.

 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries